fbpx Stegt blomkål | opskrifter | GastroFun.dk

Stegt blomkål

Stegt blomkål
Underrubrik
Perfekt til det meste kød
Beskrivelse

Er du kørt træt i de forskellige typer kartofler, så er stegte blomkål måske noget for dig.

Den let gyldne overflade på det stadig sprøde blomkål, er bare lige det afbræk fra kartoflerne jeg til tider mangler.

Udbytte
2 Personer
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
1 Blomkål (mellem stort)
50 g Smør (til stegning)
  Salt
  Peber
Vejledning

Skær de små buketter af og stilken.

Skyld de små buketter grundigt og lad dem dryppe af på et viskestykke.

Smelt smøren på en pande og kom den afdryppede blomkåls buketter op på panden til smøren. 

Lad blomkåls buketterne stå og stege ved middelvarme i små 30 minutter, hvor de løbende vendes rund på panden, til de er let gyldne.

Jo længere tid de får jo blødere bliver de, så præcis hvor længe de skal have er en smagssag.

Stegt blomkål

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier