fbpx ✅Squashkage🍰med kanel | opskrifter | GastroFun.dk

Squashkage med kanel

Squashkage med kanel
Sidst ændret:
Tirsdag den 27. oktober, 2020 - 13:21
Beskrivelse

Squashkage - den er såååå lækker og svampet.

Kagen er krydret med kanel og har en cremet flødeostglasur på toppen.

Det sidste pift der gør den fantastisk er, hakkede valnødder på toppen😉

Squashkage med kanel

Sværhedsgrad
Udbytte
8 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
40 minutter
Hviletid
30 minutter
Tid i alt
1 time, 20 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Squash kage)
265 g Sukker
3 Æg
1 spsk Olie (smagsneutral, f.eks. raps- eller solsikkeolie)
3 tsk Bagepulver
1 tsk Kanel (stødt)
185 g Hvedemel
275 g Squash (revet)
  Opskriftsgruppe (Flødeostglasur)
60 g Smør
120 g Flødeost (naturel)
  Opskriftsgruppe (Topping)
30 g Valnødder (hakkede kerner)
Vejledning

Squash kage

Start med at lave en æggesnaps: Pisk æg og sukker med en elpisker i en stor skål. Når det tykner/skummer og bliver hvidt, skal du stoppe.

Tilsæt krydderierne, bagepulveret, hvedemelet og olien under kraftig piskning - så du ikke får klumper. Du kan også sætte en sigte/si henover skålen inden du hælder melet i, det stopper også klumperne.

Riv dine squash og tilsæt dem til blandingen sammen med hakkede valnøddekerner. Rør godt rundt, så det er ensartet fordelt.

Pak en lille bradepande ind i bagepapir (min var cirka 28x28 cm) og hæld kageblandingen deri.

Tilbered det i almindelig ovn i cirka 40 minutter ved 175 grader.

Tag den ud af bradepanden når den kommer ud af ovnen og placer den til afkøling på en rist.

 

Flødeostglasur

Bland flødeost, flormelis, blødt smør og vaniljesukker sammen i en skål.

Brug en el-pisker til piske blandingen ensartet og cremet.

 

Servering

Når kagen er afkølet kommes flødeostglasuren på.

Hak valnødder og kom dem på toppen.

Velbekomme.

Squashkage med kanel

Læs også
Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

Sociale medier