fbpx 🥕Sprøde gulerodschips | opskrifter | GastroFun.dk

Sprøde gulerodschips

Sprøde gulerodschips
Beskrivelse

Sprøde chips behøver ikke at være lavet af kartofler eller jordskokker. 

Vi hader madspild og derfor elsker vi ideen om at gulerodsskræller kan blive til lækre, sprøde chips - uden stor besvær.

Opskriften stammer fra bogen: "Skræl er ikke skrald".

Udbytte
30 gram
Foreberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
50 minutter
Tid i alt
55 minutter
Ingredienser
200 g Gulerod (Skræller)
2 spsk Rapsolie
Vejledning

Gulerodsskrællerne blandes med olie og salt.

Skrællerne fordeles på en bageplade beklædt med bagepapir og sættes i ovnen ved 125 °C i ca. 45-50 minutter.

Husk at vende skrællerne undervejs, så de bliver bagt jævnt over det hele.

Når de er sprøde, tages de ud af ovnen og lægges på et stykke køkkenrulle.

Drys evt. med lidt ekstra salt.

Opbevares i en lufttæt beholder.

Source

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Skræl er ikke skrald", hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Nemme veje til grønnere mad
Artikel
Redaktion
Syltede, krydrede broccolistokke
Opskrift
Muusmann Forlag
Hjemmelavet chips
Opskrift
Per Asmussen
Jordskokkechips
Opskrift
Per Asmussen