fbpx Spinatpasta | opskrifter | GastroFun.dk

Spinatpasta

Spinatpasta
Underrubrik
Nemt og lækkert hjemmelavet spinatpasta
Udbytte
2 Personer
Forberedelsestid
1 time
Tilberedelsestid
3 minutter
Tid i alt
1 time, 3 minutter
Ingredienser
250 g Hvedemel (Kan erstattes af pizzamel, durummel eller hvad der er i skuffen)
2 Æg
  Vand (Til kogning)
  Groft salt (Til kogning)
Vejledning

Kom mel og spinat i en blender, og blend det godt sammen, inden æggene tilsættes og blendes med i et par minutter. Jeg brugte vores røremaskine Monsieur Cuisine édition plus til dette. 

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem med håndroden til en smidig dej. Det tager cirka 15-20 minutter.

Lad dejen hvile på køkkenbordet i en pose i 30 minutter.

Spinatpasta

Drys rigeligt med mel på bordet, og rul dejen tyndt ud.

Spinatpasta

Dejen skal være rullet ud til en tykkelse på cirka. 1-2 millimeter.

Drys rigeligt med mel på dejen.

Rul dejen op på kagerullen og lav et snit ned langs kagerullen.

Fold dejen ud på bordet, og fold dejen på den korte led.

Skær pastaen i den ønskede bredde.

Fold den skåret pasta ud, og hæng den op til tørre indtil den skal bruges (hvis pastaen skal bruges med det samme, vend da pastaen i rigeligt mel og lad den ligge på bordet mens resten af pastaen skæres i strimler).

Spinatpasta

Spinatpasta

Kog pastaen i 3 minutter i vand med salt.

Spinatpasta

Spinatpasta

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier