Spinatpandekager med fyld

Spinatpandekager er en både lækker og sund ret, som du kan spise til frokost, aftensmad eller som en eftermiddagssnack.
Du kan fylde pandekagerne med det indhold, du har lyst til - hvad end det er fisk, som i denne version, eller du er mere til f.eks. kylling, skinke eller en vegetarisk version.
Spinatpandekagerne er også et godt alternativ til madpakken, hvis den trænger lidt nyt indhold.
God fornøjelse!
Spinatpandekager
Blend alle ingredienserne med en stavblender til en jævn masse.
Tilføj mel eller mælk, hvis du ønsker at justere konsistensen.
Sæt dejen på køl i min. 30 minutter.
Steg pandekagerne i lidt smør.
Fyld pandekagerne med dit yndlings fyld.
Jeg har valgt; laks, avokado, tomat, agurk, ærter, friskost og hytteostcreme.
Hytteostecreme
Bland alle ingredienserne i en skål.
Justér på smagen med mere eller mindresalt, peber og citronsaft.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.