fbpx Spinat vafler | opskrifter | GastroFun.dk

Spinat vafler

spinat vafler
Underrubrik
Lækre, flotte og sunde
Sidst ændret:
Mandag den 10. august, 2020 - 10:19
Beskrivelse

Prøv denne opskrift på lækre, flotte og sunde spinatvafler.

De er super hurtige at lave og fyldet kan varieres i uendeligheder. 

Jeg har på billedet lavet en spinatvaffel med humus, krydret kyllingebryst (pulled) feldtsalat, syltede løg og forårsløg.

Jeg kan også stærkt anbefale røget laks, pesto og ristede mandler.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
3 Æg
2 dl Hvedemel
1 dl Mælk
1 tsk Salt
1 tsk Bagepulver
  Smør (til stegning)
Vejledning

Tænd for vaffeljernet.

Skyl spinaten og blend den med æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej.

Pensel vaffeljernet med smør eller olie og steg vaflerne til de er dejlig lysebrune og sprøde.

Læs også
A’ vaffel noget?
Artikel
Redaktion
Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier