fbpx Spinat vaffel | opskrifter | GastroFun.dk

Spinat vaffel

Spinat vaffel
Sidst ændret:
Onsdag den 15. januar, 2020 - 12:21
Beskrivelse

Nem og sund vaffel, perfekt når tiden er knap og når der skal ske lidt nyt.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 stk
Forberedelsestid
3 minutter
Tilberedelsestid
6 minutter
Hviletid
0 minutter
Tid i alt
9 minutter
Ingredienser
1 Æg
1 dl Havregryn
1 tsk Olie
  Salt
Vejledning

Kom det hele op i blenderen og blend til en ensartet masse.

Kom det op i et varmt vaffeljern og bag til færdig. 

Server det som en erstatning til rugbrød eller som tilbehør til aftensmaden, eller når sulten melder sig.

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Tags

Sociale medier
Læs også
A’ vaffel noget?
Artikel
Redaktion