Spicy udon suppe med grøntsager og tofu

Spicy udon nudler med massere af grøntsager og tofu
Sidst ændret:
Torsdag den 24. september, 2020 - 08:22
Beskrivelse

Udon suppen smager dejligt at chili, miso og grøntsager! Nogen vil måske sige at den smager af weekend, men den er bare så nem at lave, at du får lyst til at lave den hver dag!

Du kan lave den med lige de grøntsager du har lyst til, og du kan skifte tofuen ud med kylling eller oksekød. Fedt ik'?

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
40 minutter
Tid i alt
50 minutter
Ingredienser
1 l Vand
3 Hønsebouillon (terninger)
3 spsk Soya
1 spsk Sesamolie
1 tsk Frisk ingefær (revet)
2 fed Hvidløg (revet)
1 tsk Chilisauce
1 tsk Miso
1 Chili (frisk)
1 pk Tofu
2 Æg (kogte)
400 g udon nudler (kan fås hos et asiatisk supermarked)
Vejledning

Fremgangsmåde

1. Put vand, hønsebullionterninger, østerssauce, soya, sesamolie, ingrfær, hvidløg, chilisauce og miso i en gryde og kog det op. Smag evt. til med mere af hver ingrediens.

2. Skær portobello, peberfrugt, forårsløg og broccoli ud i tynde skiver. Hak den friske chili fint. Put grøntsagerne og chili op i suppen, og lad dem koge med i 5-10 minutter.

3. Kog æggene i ca. 7 minutter. Køl dem af og pil dem. Skær dem over på midten.

4. Skær tofuen ud i små firkanter og kom dem ned i suppen.

5. Put til sidst udon nudlerne i suppen, og lad dem koge med i 2 minutter

6. Server retten brandvarm drysset med frisk forårsløg og chili

Kilde

Opskriften er udviklet af familie Kjeldgaard

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier