fbpx ✅Sous Vide Rom Cheesecake | opskrifter | GastroFun.dk

Sous Vide Rom Cheesecake

Sous Vide Rom Cheesecake
Sidst ændret:
Fredag den 13. november, 2020 - 09:45
Beskrivelse

En lækker og fyldig rom cheesecake med digestive bund og toppet med digestive og skildpadde chokolade.

Med sous vide/vandbadet får man et ensartet og lækkert resultat - hver gang.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Portioner
Tilberedelsestid
1 time, 30 minutter
Ingredienser
Vejledning

Tænd din Sous Vide på 80 grader.

Knus nogle digestives og læg dem i bunden af glassene, så du får en 0,5 - 1cm tyk bund.

Pisk Philadelphia og sukker sammen med en håndmixer. Tilsæt æggene et efter et. Når de er rørt godt ud, så tilsæt fløde, vaniljeessens og romessen lidt efter lidt. Når det hele er rørt sammen til ensartet flydende masse, hældes det på glas. Det er normalt at det er meget flydende. Herefter skal der låg på glassene. Det skal sidde til - brug evt. en elastik omkring lågene.

Herefter skal glassene i din Sous Vide som nu meget gerne skulle være varm - 80 grader i halvanden time.

Efter halvanden time tages glassene op - nu skulle massen meget gerne være fast men luftig. Pas på fingrene - en 80 grader varm Sous Vide er overraskende varmt.

Læg glassene i isvand så de køler hurtigere af, derefter skal de i køleskab når de er kølet tilstrækkeligt af.

De kan holde sig 7 dage på køl - når du ønsker at servere dem, tager du blot låget af glassene og topper af med lidt knust skildpadde og nogle knuste digestives.

 

God fornøjelse og velbekomme.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier