fbpx ✅Sous vide rødkål | opskrifter | GastroFun.dk

Sous vide rødkål

Sous vide rødkål
Beskrivelse

Denne rødkål er et friskere alternativ til købe-rødkål og er et godt supplement til den fede julemad.

Rødkålen kan tilberedes op til en uge i forvejen. Det gør den virkelig velegnet til julemiddagen, hvor det handler om at tilberede det, du kan, i forvejen, så du undgår for meget stress og travlhed på selve dagen.

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
2 timer
Tid i alt
2 timer, 10 minutter
Ingredienser
Vejledning

Snit rødkålen meget fint. 

Læg kålen i en vakuumpose og tilsæt æbleeddike, salt, honning og laurbærblade.

Tilbered rødkålen i sous vide i 120 minutter ved 85 grader.

Tag posen op af vandbadet, men lad kålen blive deri.

Køl posen ned med rindende, koldt vand og læg den på køl. Her kan den holde sig i op til en uge.

Har du lavet kålen i forvejen, opvarmes den inden servering på følgende måde:

Læg vakuumposen med rødkålen i en skål med varmt vand fra hanen. Lad den ligge i vandet i cirka 30 minutter eller til kålen er lun.

Tag rødkålen ud af posen og læg den på et opvarmet serveringsfad. 

Server straks!

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier