Sous Vide Pulled Pork Burger

Pulled Pork Burger
Underrubrik
Så mørt, at man skulle tror det var løgn
Sidst ændret:
Tirsdag den 30. marts, 2021 - 15:21
Beskrivelse

Lækker burger med helt ekstremt mørt og dejligt pulled pork, coleslaw, bbq sauce og jalapenos.

 

Sværhedsgrad
Udbytte
5 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
24 timer
Tid i alt
24 timer, 5 minutter
Ingredienser
Vejledning

Tænd din Sous Vide på 74 grader.

Krydder nakkefileten med en god bbq rub og vakuumer den. Derefter skal i Sous Vide i 24 timer.

Riv gulerødder og hvidkål, tilsæt knust spidskommen, rørsukker, Dijon sennep, honning, æblecidereddike, mayonnaise og creme fraiche og bland det sammen. Sæt det på køl til senere brug.

Når svinet næsten er færdigt efter 24 timer, skal ovnen forvarmes til 200c varmluft, så brioche bollerne kan varmes.

Derudover skal svinet duppes tørt med køkkenrulle, have et lag bbq rub mere, og så have skorpe enten i ovn på 230 grader varmluft, eller med en gasbrænder.

Derefter skal kødet trevles, og serveres i en brioche bolle med din coleslaw, jalapenos og en god bbq sauce.

God fornøjelse og velbekomme.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier