Sous Vide BBQ Steak Sandwich

Således ser monstret cirka ud, når den er færdig.
Underrubrik
Den her, den er vild!
Sidst ændret:
Torsdag den 17. december, 2020 - 09:13
Beskrivelse

En lækker og nem steak sandwich der bestemt er den største steak lover værdig ❤️

Som altid, vil jeg anbefale at bruge en god, eller hjemmelavet, Mayo samt BBQ sauce, derudover vil jeg anbefale at benytte kød af en ordenlig kvalitet.

Jeg har brugt en Flat Iron Steak fra www.steak-out.dk og har iøvrigt også benyttet deres Traeger Sweet & Heat BBQ Sauce.

Jeg har snydt lidt og købt en surdejs baguette ved bageren, men hvis overskuddet og lysten er til det, vil jeg da anbefale at bage det selv.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
2 timer
Hviletid
0 minutter
Tid i alt
2 timer, 10 minutter
Vejledning

Giv dit kød salt og peber og vakumpak det.

Tænd din Sous Vide på 56 grader, det resultere i en medium rare steak, nøjsomt og præcist tilberedt. Når den er varm ligges kødet i.

Skyl dine peberfrugter og rødløg, og lig dem i en skål.

Når steaken er ved at være færdig så skal skal peberfrugterne, og rødløget, sauteres - hvorefter osten skal på og smeltes. Baconen skal ligeledes steges af, indtil den er sprød, på en pande sig selv. Baguetten skal lunes fem minutter i ovnen.

Når din steak er færdig i Sous Vide, skal den tages op, detefter skal den duppes tør, og herefter skal den have skorpe på en brændende varm støbejerns pande, brændende varm grill, eller eventuelt med en gasbrænder.

Herefter skæres steaken i meget tynde skiver, og så er det ellers bare at samle din sandwich!

Velbekomme :)

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier