fbpx Sofrito 🥗 | opskrifter | GastroFun.dk

Sofrito

Sofrito
Underrubrik
Den klassiske italienske grønsagsblanding
Sidst ændret:
Onsdag den 20. november, 2019 - 15:08
Beskrivelse

Denne klassiske grøntsagsblanding af hakket løg, gulerødder og selleri i små tern kaldes en sofrito på italiensk. Den danner en dejlig bund og base i de fleste italienske saucer. 

Sværhedsgrad
Ingredienser
1 Gulerod (Gerne stor)
2 Bladselleri (Stængler)
1 Løg (Gerne stor)
100 g Bacon (Kan være pancetta)
Vejledning

Hak alle grønsagerne og brun det på en pande i lidt olivenolie på middelvarme.

Giv det ca. 15-20 min. indtil det er mørt.

Tag det af blusset og steg baconen/pancettaen sprødt.

 

Saml det hele og tilføj det til den italienske pastaret der passer dig. Vi bruger det altid til vores pasta med kødsovs.

 

Noter


Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.

Læs også
Soffritto
Opskrift
Per Asmussen
RagĂş alla bolognese
Opskrift
Per Asmussen