fbpx Skinke flanksteak | opskrifter | GastroFun.dk

Skinke flanksteak

Skinke flanksteak
Sidst ændret:
Onsdag den 29. juli, 2020 - 08:36
Beskrivelse

Flanksteak er et lækkert stykke svinekød og helt perfekt til grillen.

Jeg må indrømme, at jeg faktisk aldrig havde hørt om denne udskæring fra svin, før min slagter anbefalede mig at prøve den. I bund og grund ved jeg, at den er skåret fra skinken, men ikke præcis hvor. Det er selvfølgelig heller ikke så vigtigt.

Jeg puttede den på grillen, mens vejret var til det, og resultatet blev rigtig lækkert, så der skal lyde et tak herfra til min lokale slagter

Skinke flanksteak

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
7 minutter
Hviletid
30 minutter
Tid i alt
39 minutter
Ingredienser
500 g Flanksteak (af gris)
  Olie
  Karry
Vejledning
  1. Bland olien med krydderierne og pensl kødet med krydderieblandingen

  2. Lad det stå og trække. Jo længere tid det får lov at trække, jo bedre. Jeg lavede min marinade allerede om morgenen, og vi spiste om aftenen, men du kan sagtens nøjes med at gøre det 30 minutter før.

  3. Læg flanksteaken på en grill ved middelhøj varme. Giv den 7 minutter på hver side.

  4. Kødet skal ikke hvile bagefter. Skær flanksteaken ud på tværs af fibrene og server straks.

Skinke flanksteak

Skinke flanksteak

Læs også
Grillet Flanksteak
Opskrift
Per Asmussen
Grillet flanksteak
Opskrift
Mona
Flanksteak på panden
Opskrift
Thomas
Flanksteak sous vide - (c)yedihousewareappliances.com
Opskrift
Gæsteindlæg
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier