fbpx 🐣Skidne æg | opskrifter | GastroFun.dk

Skidne æg

Skidne æg
Sidst ændret:
Mandag den 13. april, 2020 - 11:13
Beskrivelse

I min familie er det en påskefrokosttradition med skidne æg på en rugbrød med hvide sild.

Skidne æg er en rigtig frokostklassiker, der består af hårdkogte æg serveret i en skarp sennepssovs, og det er virkelig lækkert!

Skidne æg

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
4 Æg
50 g Smør
1 spsk Mel
1⁄2 l Sødmælk
1 spsk Sennep
  Salt (tilsmagning)
Vejledning
  1. Kog æggene i cirka 6-7 minutter (afhængig af størrelsen) og pil dem, når de er afkølet.

  2. Kom smørret i en gryde og lad det smelte.

  3. Tilsæt hvedemelet og rør det ud i det smeltede smør.

  4. Hæld herefter mælken i lidt efter lidt, mens du hele tiden pisker. Fortsæt indtil sovsen får en konsistens, du er tilfreds med. Det tager 5-10 minutter. 

  5. Tilsæt til sidst sennep og smag eventuelt til med salt. Selv bruger jeg fiskesennep, så jeg tilsætter ikke salt.

  6. Kom æggene i sovsen og servér.

Læs også
Alt godt til påskefrokosten
Artikel
Redaktion
Djævleæg
Opskrift
Ronnie
Solæg
Opskrift
Anne Mette Autzen
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Tags

Sociale medier