Skaldyrsolie

Oprettelsesdato:
Mandag den 2. juli, 2018 - 20:24
Sidst ændret:
Tirsdag den 5. marts, 2019 - 09:57
Beskrivelse
Vi elsker god smag og hader madspild. Denne opskrift på en skaldyrsolie er super nem at lave og giver masser af smag til f.eks. en hjemmerørt mayonnaise.
Sværhedsgrad
Udbytte
2 dl
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
250 g Tiger rejer (Med skal. Der kan sagtens bruges jomfruhummer eller hummer.)
2 dl Olie (Smagsneutral. )
1 spsk Cognac (Kan sagtens være andet spiritus)
Vejledning
Pil rejerne og brug dem til en anden ret.
Skallerne (og hovederne) bruger vi til en den her olie, det bl.a. kan bruges til en mayonnaise.
Skallerne flamberes i alkohol i 1 minut i en tykbundet gryde.
Herefter skal den dækkes af neutral olie.
Bring det i kog lad det derefter simre i 20-25 minutter.
Sigt olien og køl den ned før den kan bruges.
Kategori



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.
Læs også

Artikel

Opskrift