fbpx ✅Semifreddo🍦blød italiensk is | opskrifter | GastroFun.dk

Semifreddo - blød is

Semifreddo - blød is
Sidst ændret:
Onsdag den 25. marts, 2020 - 09:07
Beskrivelse

Italienerne kan bare det der med is.

Vores favorit er den bløde Semifreddo med smag af mandel og kokos🥥

Isen er super nem at lave og med kun få ingredienser☀️
 

Sværhedsgrad
Udbytte
1 portion
Forberedelsestid
10 minutter
Hviletid
4 timer
Tid i alt
4 timer, 10 minutter
Ingredienser
3 Æg
100 g Sukker
  Mandelessens (lidt)
1 knsp Salt
  Opskriftsgruppe (Fyld)
  kokosflager (kan erstattes af hakket chokolade, ristede nødder, syltede kirsebær, krokant/karamel)
Vejledning

Del æggene i hhv. blommer og hvider.

Æggeblommerne piskes med sukker og vanilje.

Tilsæt mandel essens.

Æggehviderne piskes stive.

Fløden piskes til blød skum og tilsættes flormelis.

Bland hele molevitten sammen og fyld tilsættes efter humør og smag fx. hakket chokolade, ristede nødder, syltede kirsebær, krokant/karamel, kokos...osv.

Hæld iscremen i en rugbrøds form og sæt den i fryseren minimum 4 timer.

Det skønne ved Semifreddo er også, at du slipper for at skulle rører i isen under indfrysningen.

Kilde

Følg mig på Instagram her

Læs også
Is til den søde kolde tand
Artikel
Redaktion
Vaniljeis
Opskrift
fadlsforlag
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier