Semidried tomater i ovn
Semidried tomater med oregano og hvidløg:
Semidried tomater er virkelig lækkert og noget man kan bruge i mange sammenhænge, f.eks. tapas, brød, pesto, salater mm.
Herudover får man en super lækker krydderolie når man laver det som også er velegnet til marinader og dressing.
Hvis du dyrker dine egne tomater, vil det være perfekt at lave hvis du har for mange, på denne måde får de en lang holdbarhedsdato.
Cherrytomaterne skæres over midt på og kommes i en bradepande med krydderierne, olie, hvidløg samt salt og peber.
Det hele vendes nu sammen.
Herefter kommes de i ovnen på 100 grader i 2 timer.
Til sidst kommes de på et glas, hvor du hælder olie hen over til de er dækket.
Følg mig på Instagram her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.