fbpx Scampi fritti 🦐 | opskrifter | GastroFun.dk

Scampi fritti

Scampi fritti
Underrubrik
Friteret i beignetdejen
Sidst ændret:
Tirsdag den 5. marts, 2019 - 09:28
Beskrivelse

En lækker opskrift på den klassiske ret scampi fritti. Jomfruhummerhalerne dyppes i en beignet-dej og frituresteges. Dejen er med til at gøre dem super sprøde og lækre.

Sværhedsgrad
Udbytte
9 stk.
Forberedelsestid
1 time
Tilberedelsestid
2 minutter
Tid i alt
1 time, 2 minutter
Ingredienser
125 g Hvedemel
3 g Salt
1 dl Øl
1 spsk Rom
1 dl Vand
Vejledning

Beignetdejen

Bland melen og salten. Hæld derefter øl, smeltet smør, rom og lidt vand i og pisk sammen.

Lad det hvile i køleskabet i 1 time, hvorefter de stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i (så man ikke slår luften ud af dem). 

 

Scampi Fritti

Dyp halerne i beignetdejen og frituresteg dem i en din frituregryde/gryde ved 180 grader i 2 minutter (eller til de er gyldne).

Server straks med en citronbåd og sammen med en mayonnaise eller en aioli. 

Læs også
Skaldyr - guide og opskrifter
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier