fbpx Sauce Tartare 😋 | opskrifter | GastroFun.dk

Sauce Tartare

Sauce Tartare
Beskrivelse

Sauce Tartare stammer oprindeligt fra Frankrig, men er næsten blevet synonym med den engelske klassiker Fish n Chips. Det kan man godt forstå, for saucen er genialt tilbehør til alt, der er friturestegt. Med sine let bitre og syrlige ingredienser er saucen oplagt at servere til fede spiser, der trænger til et friskt modspil. 

Prøv denne nemme opskrift på Sauce Tartare næste gang, der står friturestegt mad på menuen!

 

 

Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
200 g Mayonnaise (Gerne hjemmelavet mayonnaise - eller køb en god én)
2 spsk Yoghurt (naturel)
1 1⁄2 spsk Kapers (finthakkede)
3 Cornichoner (finthakkede)
1 spsk Løg (finthakket)
1 spsk Purløg (finthakket)
1 spsk Persille (finthakket)
1⁄2 spsk Sennep (Dijonsennep)
  Krydderier (salt og peber)
Vejledning

Alt røres sammen og smages til med sennep, salt og peber. 

Serveres afkølet.

 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier