Saltede citroner

Saltede citroner
Beskrivelse

Saltede citroner. Denne opskrift er super nem og det smager dejligt. Brug dem i en salat med couscous eller sammen med fisk eller lam.

Udbytte
1 Glas
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
1440 timer
Tid i alt
1440 timer, 15 minutter
Ingredienser
3 Citroner (Økologiske)
125 g Salt (Groft)
  Vand (Kogende)
  Krydderier (Laurbærblade og peberkorn)
Vejledning

Brug økologiske citroner til denne opskrift, så er du sikker på at de ikke er sprøjtet.

Skær snit i dem som om at der skulle laves kvarte, men sørg for at de stadig hænger sammen i begge ender.

Saltede citroner

Gnid dem med groft salt i alle sprækker og huller - brug cirka en håndfuld salt pr. citron.

Skold et stort sylteglas og pres citronerne ned i det.

Hæld resten af saltet i glasset sammen med laurbærblade og peberkorn.

Saltede citroner

Saltede citroner

Fyld glasset med kogende vand og luk låget tæt.

Saltede citroner

Lad dem trække i 2 måneder i et mørkt og køligt skab/rum. 

Når det hvide i skallen er blevet klart, så er citronerne klar.

Du kan med fordel skylle dem inden brug, da de vil være ret salte.

Kategori
Sværhedsgrad
Tags
Sociale medier