fbpx Saltede citroner✅🍋 | opskrifter | GastroFun.dk

Saltede citroner

Saltede citroner
Sidst ændret:
Mandag den 25. november, 2019 - 13:41
Beskrivelse

Saltede citroner. Denne opskrift er super nem og det smager dejligt. Brug dem i en salat med couscous eller sammen med fisk eller lam.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Glas
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
1440 timer
Tid i alt
1440 timer, 15 minutter
Ingredienser
3 Citroner (Økologiske)
125 g Salt (Groft)
  Vand (Kogende)
  Krydderier (Laurbærblade og peberkorn)
Vejledning

Brug økologiske citroner til denne opskrift, så er du sikker på at de ikke er sprøjtet.

Skær snit i dem som om at der skulle laves kvarte, men sørg for at de stadig hænger sammen i begge ender.

Saltede citroner

Gnid dem med groft salt i alle sprækker og huller - brug cirka en håndfuld salt pr. citron.

Skold et stort sylteglas og pres citronerne ned i det.

Hæld resten af saltet i glasset sammen med laurbærblade og peberkorn.

Saltede citroner

Saltede citroner

Fyld glasset med kogende vand og luk låget tæt.

Saltede citroner

Lad dem trække i 2 måneder i et mørkt og køligt skab/rum. 

Når det hvide i skallen er blevet klart, så er citronerne klar.

Du kan med fordel skylle dem inden brug, da de vil være ret salte.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Tags

Sociale medier
Læs også
Alt du skal vide om citroner
Artikel
Redaktion