fbpx Salat med syltede rødløg og spidskål 🥗 | opskrifter | GastroFun.dk

Salat med syltede rødløg og spidskål

Salat med syltede rødløg og spidskål
Sidst ændret:
Onsdag den 6. marts, 2019 - 11:55
Beskrivelse

En frisk og lækker salat med spidskål og syltede rødløg, der er ligeså velsmagende, som den er enkel. 

Spidskål er mild i smagen og egner sig godt som et sundere og mere fiberrigt alternativ til grøn salat.

Vi har i opskriften vendt salaten i en citron/oliedressing, men se i noten for inspiration til en frisk og lækker yoghurtdressing. 

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
1⁄2 Spidskål
1 spsk Citronsaft
2 spsk Olivenolie
  Krydderier (salt og peber)
Vejledning

Skær spidskål i kvarte på langs.

Snit kålen meget fint.

Skyl peberfrugten og fjern kerner og frøstol. Skær den i små tern.

Bland spidskål og peberfrugt med skiver af syltede rødløg i en salatskål.

Rør citronsaft og olivenolie sammen i en skål og smag dressingen til med salt og peber. 

Server salaten som tilbehør til kød eller gryderetter, der trænger til et grønt tilbehør. 

Noter

I stedet for en dressing af olie og citronsaft kan du vende salaten i en frisk yoghurtdressing. 

Rør to dl. yoghurt naturel sammen med et presset fed hvidløg. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft. Vend dressingen i salaten sammen med et bundt hakket, bredbladet persille.  

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier