fbpx 🥗Salat med spinat og rødbeder✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Salat med spinat og rødbeder

Salat med spinat og rødbeder
Sidst ændret:
Torsdag den 7. marts, 2019 - 12:47
Beskrivelse

En lækker og velsmagende salat med rødbeder, babyspinat, blåbær og ristede solsikkekerner. Æblecidereddike fungerer godt som dressing over salaten og giver et friskt modspil til de kogte rødbeder.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Personer
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
150 g Babyspinat
100 g Blåbær (friske)
  Eddike (æblecidereddike)
Vejledning

Skrub rødbederne fri for jord og kog dem i cirka 30 minutter. Hold koldt vand over dem og lad dem stå i vandet, til de er helt kolde.

"Smut" de kolde, kogte rødbeder ved at skære top og bund af og trække skindet af. 

Skær rødbederne i små tern og stil dem til side.

Rist solsikkekernerne på en tør pande til de tager let farve. De må ikke branke. 

Skyl og tør spinaten. 

Læg spinaten på et fad eller hæld den i en stor salatskål.

Kom rødbedetern, blåbær og solsikkekerner henover spinaten. 

Hæld æblecidereddike over salaten.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier