fbpx ūü•óSalat med spinat og r√łdbeder‚úÖ | opskrifter | GastroFun.dk

Salat med spinat og r√łdbeder

Salat med spinat og r√łdbeder
Beskrivelse

En l√¶kker og velsmagende salat med r√łdbeder, babyspinat, bl√•b√¶r og ristede solsikkekerner. √Üblecidereddike fungerer godt som dressing over salaten og giver et friskt modspil til de kogte r√łdbeder.

Udbytte
4 Personer
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
150 g Babyspinat
100 g Blåbær (friske)
  Eddike (√¶blecidereddike)
Vejledning

Skrub r√łdbederne fri for jord og kog dem i cirka 30 minutter. Hold koldt vand over dem og lad dem st√• i vandet, til de er helt kolde.

"Smut" de kolde, kogte r√łdbeder ved at sk√¶re top og bund af og tr√¶kke skindet af.¬†

Sk√¶r r√łdbederne i sm√• tern og stil dem til side.

Rist solsikkekernerne p√• en t√łr pande til de tager let farve. De m√• ikke branke.¬†

Skyl og t√łr spinaten.¬†

Læg spinaten på et fad eller hæld den i en stor salatskål.

Kom r√łdbedetern, bl√•b√¶r og solsikkekerner henover spinaten.¬†

Hæld æblecidereddike over salaten.

Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier