Salat med kål og syltede rødløg

Spidskål hører til blandt de milde typer af kål, og mange bruger den fintsnittet som en grov salat. Det kan man da også sagtens, for spidskålen er mild i smagen og ikke så "kompakt" i konsistensen som f.eks. hvidkål.
Her får du opskriften på en frisk og lækker spidskålssalat med syltede rødløg, der er velegnet som det grønne tilbehør til kødretter i den lidt tungere ende. Server f.eks. salaten som tilbehør til en god steak eller gryderet.
Skyl spidskålen og skær den i kvarte på langs.
Snit kålen meget fint.
Pres limefrugten og hæld saften i en lille skål.
Pisk olivenolie og limesaft godt sammen og smag blandingen til med salt og peber.
Hæld dressingen over den fintsnittede kål.
Pynt salaten med syltede rødløg.
Server straks!



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.