ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Salat med feta

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 2. september 2018

En frisk og lækker salat der samtidig har en smule sødme fra æblet i tern. 

Dressingen er lavet på olie og citronsaft smagt til med en smule sukker for at bryde den syrlige smag. 

Server salaten til alt, der trænger til et grønt og frisk pift! 


Antal: 4 Portioner

Salat med feta

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 0.5 stk. Spidskål
  • 1 stk. Æbler
  • 1 stk. Rød peberfrugt
  • Syltede rødløg
  • 2 spsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Sukker
  • 2 spsk. Olie gerne rapsolie
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Skær spidskål i kvarte på langs og snit den meget fint.
    Skyl peberfrugten og fjern kerner og frøstol. Skær den i meget små tern.
    Vask æblet og skær det i kvarte. Fjern kernehuset og skær det i meget små tern.
    Bland snittet spidskål samt tern af æble og peberfrugt i en skål. Tilsæt skiver af syltede rødløg til salaten.
    Pisk citronsaft, sukker og olie sammen i en skål og smag dressingen til med salt og peber. 
    Server salaten som tilbehør til kød eller gryderetter, der trænger til et grønt tilbehør. 

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.