fbpx Salat med æg👌 | opskrifter | GastroFun.dk

Salat med æg

Salat med æg
Beskrivelse

Her har jeg en opskrift på en lækker og nem frokostsalat med hvidkål, æg og valnødder. Den lidt syrlige og friske smag i dressingen passer super godt sammen med de sprøde valnødder og de creme æg.

Udbytte
1 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
2 Æg (Hårdkogte)
200 g Hvidkål (Fint strimlet. Kan erstattes af spidskål)
1 spsk Mayonnaise
1 tsk Sennep
  Krydderier (Karry, salt og peber)
Vejledning

Hårdkogt æg

Kom de to æg ned i koldt vand så de næsten er dækket af det.

Lad vandet koge op og så snart vandet koger skal der skrues ned og tiden startes. 

Lad det koge i 8 minutter (lidt mere eller mindre hvis ægget er støre end et "standard-æg".

Efter de 8 minutter hældes vandet fra og erstattes af koldt vand.

Lad det trække i cirka 5 minutter og pil skallen af æggene.

Del æggene i to på langs.

 

Salat

Bland dressingen sammen i en stor skål og smag den til med karry, salt og peber.

Hak dit hvidkål i strimler og bland dem med dressingen.

 

Servering

Kom dit hvidkål blandet med dressingen i bunden af en dyb tallerken og kom dine valnødder og æg på toppen.

Server straks.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier