Salat med æg

Her har jeg en opskrift på en lækker og nem frokostsalat med hvidkål, æg og valnødder. Den lidt syrlige og friske smag i dressingen passer super godt sammen med de sprøde valnødder og de creme æg.
Hårdkogt æg
Kom de to æg ned i koldt vand så de næsten er dækket af det.
Lad vandet koge op og så snart vandet koger skal der skrues ned og tiden startes.
Lad det koge i 8 minutter (lidt mere eller mindre hvis ægget er støre end et "standard-æg".
Efter de 8 minutter hældes vandet fra og erstattes af koldt vand.
Lad det trække i cirka 5 minutter og pil skallen af æggene.
Del æggene i to på langs.
Salat
Bland dressingen sammen i en stor skål og smag den til med karry, salt og peber.
Hak dit hvidkål i strimler og bland dem med dressingen.
Servering
Kom dit hvidkål blandet med dressingen i bunden af en dyb tallerken og kom dine valnødder og æg på toppen.
Server straks.