Salat med æg

Salat med æg
Beskrivelse

Her har jeg en opskrift på en lækker og nem frokostsalat med hvidkål, æg og valnødder. Den lidt syrlige og friske smag i dressingen passer super godt sammen med de sprøde valnødder og de creme æg.

Udbytte
1 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
2 Æg (Hårdkogte)
200 g Hvidkål (Fint strimlet. Kan erstattes af spidskål)
1 spsk Mayonnaise
1 tsk Sennep
  Krydderier (Karry, salt og peber)
Vejledning

Hårdkogt æg

Kom de to æg ned i koldt vand så de næsten er dækket af det.

Lad vandet koge op og så snart vandet koger skal der skrues ned og tiden startes. 

Lad det koge i 8 minutter (lidt mere eller mindre hvis ægget er støre end et "standard-æg".

Efter de 8 minutter hældes vandet fra og erstattes af koldt vand.

Lad det trække i cirka 5 minutter og pil skallen af æggene.

Del æggene i to på langs.

 

Salat

Bland dressingen sammen i en stor skål og smag den til med karry, salt og peber.

Hak dit hvidkål i strimler og bland dem med dressingen.

 

Servering

Kom dit hvidkål blandet med dressingen i bunden af en dyb tallerken og kom dine valnødder og æg på toppen.

Server straks.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier