Romainesalat

En dejlig opskrift på en lækker salat med sukkerærter, blomkål og brødcroutoner.
Vi har opskriften fra bogen: "Nemme salater og tilbehør", hvor forfatteren siger følgende om opskriften:
"En simpel salat, der passer perfekt til de lune sommeraftener. Desuden kan du her få brugt de brødrester, du evt. måtte ligge inde med – uanset om det er franskbrød eller rugbrød. Spar endelig ikke på smørret til stegningen, og læg evt. et par kviste timian eller rosmarin ved brødcroutonerne for ekstra smag."
Salat
Rens blomkål.
Skyl romainesalaten.
Giv sukkerærterne et kort opkog, og skyl dem derefter med koldt vand.
Skær romainesalaten i brede strimler.
Bræk eller skær blomkålen i mindre stykker.
Skær sukkerærter i skiver på skrå.
Skær brødskiverne i tern, og steg dem sprøde i smør på en varm pande.
Anret salatblade, blomkål og sukkerærter på et fad eller i en skål.
Dressing
Rør mayonnaise, fløde, olivenolie, hvid balsamico, honning, salt og sød sennep til en dressing, smag til med peber og hæld den over salaten.
Drys med brødcroutoner på toppen.
Vi har fået opskriften fra bogen: "Nemme salater og tilbehør"



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.