Roethlis sliders

Underrubrik
Super lækre små burgere
Roethlis sliders
Beskrivelse

Vi giver dig en opskrift på hvordan du tilbereder den lækre Roethlisburger, der passer perfekt til Super Bowl. Vores udgave er en slider, så den er endnu nemmere at spise foran dit tv.

Udbytte
8 Portioner
Foreberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
7 minutter
Tid i alt
37 minutter
Ingredienser
375 g Bacon
12 Æg
8 dl Mælk
1 tsk Salt
8 Løg
  Krydderier (Salt og peber)
18 Boller (Små færdigbagte burgerboller)
30 g Smør
2 fed Hvidløg
Vejledning

Start med at sprødstege din bacon, enten på en pande eller i ovnen.

Lav scramble eggs, dvs. slå æggene ud i en skål og brug en gaffel til at piske dem sammen med mælken og saltet.

Steg æggemassen i på en pande (gerne den hvor du har stegt din bacon i) og rør konstant under middel-høj varme. Tag af varmen når æggene har den rette konsistens.

Skær løg ud i skiver og steg dem bløde på en pande. Hæld cheddarosten udover løgene og lad det smelte sammen.

Kom salt og peber i oksefarsen og rør den godt rundt. Placer farsen i et tyndt lag på bagepapir i et ildfastfad og tilbered det ved 200 grader varmluft i 15 minutter ved 200 grader varmluft.

Skær burgerbollerne midt over og placer underdelene i bunden af et ildfastfad (af samme størrelse som sidst) og smør ketchup på midterdelen.

Placer "kødkagen" oven på og derefter bacon.

Smør herefter cheddarløgene henover og herefter ketchup.

Sæt overbollerne på til sidst.

Smelt herefter smørret med de revne fed hvidløg i et kaffekrus i mikroovnen. Det tager cirka 30 sekunder.

Pensl overbollerne i smør/hvidløgsblandingen og giv det hele 5-7 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

Se mere i denne video:

Source

Følg min kanal på Youtube her.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier