Rødgrød med fløde drink

Rødgrød med fløde drink
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 13:15
Beskrivelse

Rødgrød med fløde, nu i drinksform! Det her er dansk sommer på glas, og det er en perfekt cocktail til at slutte et godt måltid af på.

For nogle uger siden skulle jeg skyde nogle cocktailbilleder med Kasper, som er en superdygtig og erfaren bartender, jeg kender. Da han ved, hvordan man mikser virkelig fantastiske cocktails, var det ham, der gik bag baren, mens jeg knipsede løs med mit Canon og speedlight.

Denne cocktail er én, Kasper fandt på. Jeg var lidt skeptisk til at begynde med, men se nu lige resultatet! Den er jo intet mindre end betagende!

Og hvis du så lige lægger mærke til den lille detalje med patronen i siden af glasset, så det ligner, at cocktailen er blevet skudt og nu bløder!?

Sværhedsgrad
Udbytte
1 glas
Forberedelsestid
2 minutter
Ingredienser
5 cl Whiskey (jeg brugte Nikka Whisky)
2 cl Pure (jordbær)
2 cl Likør (brombærsmag, jeg brugte Creme de mûre)
1 Jordbær (til garniture)
Vejledning
  • Kom whisky, jordbærpuré og brombærlikør i en shaker med isterninger og ryst grundigt.

  • Hæld det over i et lowball glas med isterninger.

  • Hæld piskefløden over og pynt med jordbærret på kanten af glasset.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier