Rødbedefrikadeller

Rødbedefrikadeller
Sidst ændret:
Fredag den 17. april, 2020 - 12:00
Beskrivelse

I dag prøvede jeg for første gang at lave linse/rødbede deller 👍😋

Det kan godt anbefales - Mums 👌

Til 2 voksne og 2 børn. (Og frokost dagen efter) 😊
 

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedelsestid
40 minutter
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
100 g Linser (røde)
225 g Rødbede
2 fed Hvidløg
1 Løg
  Persille (1 håndfuld)
1 1⁄2 dl Havregryn
1 spsk Hørfrø (kværnet gule hørfrø - i blød m 5 spsk vand)
  Salt
  Krydderier (efter smag)
Vejledning

Kog linserne møre.

Rødbede og løg rives på foodprocessor.

Tilsæt de andre ingredienser (inklusiv hørfrø, derhar været i blød i 10 minutter) og blend/rør farsen jævn.

Lad farsen stå i cirka 15 minutter inden du (med hænderne), som du gnider i olien, former dine deller og lægger dem på en plade med bagepapir.

I ovnen i 30-40 minutter ved 180 grader.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier