fbpx ✅Rød Waldorfsalat🥗 | opskrifter | GastroFun.dk

Rød Waldorfsalat

Rød Waldorfsalat
Beskrivelse

Dejlig og lækker waldorfsalat lavet med rødkål. 

Vi har opskriften fra bogen: "Kål - 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter" og forfatteren Mette Mølbak siger følgende om opskriften: 

"Som barn elskede jeg waldorfsalat. Her er den opgraderet med rødkål, der går godt til alt fra farseret kalkun, and og kylling til flæskesteg".

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Salat)
1⁄2 Rødkål
2 Æbler (1 stort eller 2 små æbler, syrlige)
3 Bladselleri (Stængler)
1⁄2 pk Vindruer (Blå eller grønne vindruer)
100 g Valnødder
  Opskriftsgruppe (Dressing)
1⁄2 dl Mayonnaise
1⁄2 spsk Rørsukker
  Salt
  Peber
Vejledning

Snit rødkålen helt fint og kom den i en skål.

Rør dressingen sammen og vend den sammen med rødkålen.

Skær æblet i fine tern og bladselleri i fine skiver.

Skær vindruerne midt over og fjern eventuelle sten.

Gem lidt til pynt.

Finhak valnødderne, men gem lidt til pynt.

Vend æbler, bladselleri, vindruer og valnødder rundt med rødkålen.

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.

Vend dressingen rundt i salaten.

Pynt med halve valnøddekerner og halverede vindruer.

Source

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Kål - 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter", hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Rødkålssalat
Opskrift
Anja Kjartan Søstrøm
Nemme veje til grønnere mad
Artikel
Redaktion