Rødløgschutney

Rødløgschutney er lidt en ukendt størrelse for de fleste danskere, men det smager fantastisk og er super nemt at lave. Det kan både pifte din madpakke, en sandwich eller en simpel hverdagsaftensmadret op til nye højder. Se den lækre opskrift her.
Skær løgene i tynde både og hak hvidløget fint.
Varm en højpande med olie op og tilsæt løg og farin lidt ad gangen. Løgene skal karamellisere og når de alle er det, så skal der tilsættes balsamico eddiken, citronen og det hakkede timian.
Bring chutneyen i kog, og lad den koge i cirka 30 minutter indtil den begynder at tykne.
Hæld chutneyen op på glas og sæt den på køl.
Chutneyen kan holde sig ca. 14 dage på køl.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.