fbpx ✅🤤Rødbedesalat | opskrifter | GastroFun.dk

Rødbedesalat

Rødbedesalat
Sidst ændret:
Mandag den 1. april, 2019 - 13:52
Beskrivelse

Denne simple, smukke og farverige salat pynter på ethvert spisebord. Retten kan bruges som tilbehør til en hovedret eller en forret.

Sværhedsgrad
Ingredienser
400 g Rødbede
  Krydderier (Salt og peber)
  Citronsaft (Saften fra 1/2 citron)
1 spsk Olie (Olivenolie)
25 g Sesamfrø
100 g Blåbær
Vejledning

Blancher kort spinaten og blåbærene og lad det tørre.

Vask rødbederne grundigt og kog dem (med skindet på). De skal koges til de er ‘al dente’.

Køl dem af og når de er kolde nok til at man kan røre ved dem, skal skindet "smuttes" af.

Skær dem i ultratynde skiver (vi brugte et mandolinjern) og vend dem i citronsaft, olie, salt og peber.

Del granatæblet i to med en kniv og ryst det til alle kernerne er fjernet. 

Anret salaten med spinaten i bunden og lav et lag med rødbedeskiverne.

Drys med sesamfrøe, blåbær og granatæblekernerne.

 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier