Remonce

Remonce
Sidst ændret:
Mandag den 7. december, 2020 - 21:33
Beskrivelse

Remonce cremen er lavet af smør og sukker, Det kan bruges om fyld i wienerbrød eller ovenpå brunsvigere.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
3 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
13 minutter
Ingredienser
150 g Smør
150 g Brun farin
Vejledning

Kom smør og brun farin i en gryde og smelt det ved svag varme.

Remonce

Rør løbende i gryde, massen bliver homogen.

Når smør og farin er smeltet sammen er remoncen klar til brug.

Man kan evt. lade remoncen køle lidt af inden den bruges.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Tags

Sociale medier