Rejesalat

En lækker rejesalat er altid godt, særligt, når den som her, får følgeskab af friske grøntsager og sprøde rødbedespirer.
Salaten er let at lave, og samspillet mellem grøntsager, rejer og dressing fungerer helt optimalt i denne opskrift.
Server salaten som en let og lækker frokost- eller forret.
Bruger du frosne rejer, skal de helst optøes i køleskabet natten over.
Læg rejerne i en sigte og lad dem dryppe godt af. Dup dem derefter tørre med et viskestykke.
Rør cremefraiche, mayonnaise, ketchup, paprika og sukker sammen i en skål. Smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.
Vend de afdryppede rejer i dressingen og fordel rejesalaten i en skål eller i 4 portionsglas.
Skyl agurken, halver den og fjern kernerne med en teske. Skær agurken i tynde skiver.
Skyl og snit forårsløgene i tynde skiver.
Skyl tomaterne og skær den i både.
Anret grøntsagerne oven på rejesalaten og pynt hver portion med en citronbåd samt rødbedespirerne.
Server retten med flute som forret eller frokostret.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.