fbpx ūü•óRejesalat ūü¶ź | opskrifter | GastroFun.dk

Rejesalat

Rejesalat
Beskrivelse

En l√¶kker rejesalat er altid godt,¬†s√¶rligt, n√•r den som her, f√•r f√łlgeskab af friske gr√łntsager og spr√łde r√łdbedespirer.

Salaten er let at lave, og samspillet mellem gr√łntsager, rejer og dressing fungerer helt optimalt i denne opskrift.¬†¬†

Server salaten som en let og lækker frokost- eller forret.

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
300 g Rejer (Store, gr√łnlandske rejer)
1 dl Creme Fraiche (kan erstattes af skyr eller yoghurt naturel)
2 spsk Mayonnaise
2 spsk Ketchup
1 tsk Sukker
  Krydderier (salt og peber)
1⁄2 Agurk
1 Citron (i kvarte)
Vejledning

Bruger du frosne rejer, skal de helst opt√łes i k√łleskabet natten over.

L√¶g rejerne i en sigte og lad dem dryppe godt af. Dup¬†dem derefter t√łrre med et viskestykke.

R√łr cremefraiche, mayonnaise, ketchup, paprika og¬†sukker¬†sammen i en sk√•l. Smag dressingen til¬†med citronsaft, salt og peber.

Vend de afdryppede rejer i dressingen og fordel rejesalaten i en skål eller i 4 portionsglas. 

Skyl agurken, halver den og fjern kernerne med en teske. Skær agurken i tynde skiver.

Skyl og snit for√•rsl√łgene i tynde skiver.

Skyl tomaterne og skær den i både.

Anret gr√łntsagerne oven p√• rejesalaten og pynt hver portion med en citronb√•d samt r√łdbedespirerne.

Server retten med flute som forret eller frokostret.

Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Salater
Artikel
Redaktion
Skaldyr - guide og opskrifter
Artikel
Redaktion