Ravioli med spinat og ricotta

Indsendt af Anette tor, 19/04/2018 - 15:27
Billede
Ravioli med spinat og ricotta
Description

Vi giver dig en opskrift på noget af det bedste fra den italienske madlavning: Ravioli. Pasta med fyld inden i. Pastaopskriften er uden brug af pastamaskine og fyldet er den lækre kombination af ricotta og spinat.

Udbytte
3 Personer
Foreberedelsestid
2 timer
Tilberedelsestid
4 minutter
Tid i alt
2 timer, 4 minutter
Ingredienser
3 Æg
300 g Tipo 00 (Eller durummel)
200 g Spinat
250 g Ricotta
  Salt
  Peber
2 spsk Groft salt
2 l Vand
Vejledning

Kom melen ud på bordet i en høj med hul i midten.

Pisk æggene let sammen og hæld æggene ned i midten af melen og pisk forsigtig mel og æg sammen med en gaffel.

Ravioli

Forsæt med at piske æg og mel sammen til dejen begynder at blive tung.

Når dejen begynder at blive tung, brug der fingerne til at samle resten af dejen.

Når dejen er samlet, æltes dejen videre i 15-20 minutter til dejen er glat og smidig. Brug håndroden til at ælte dejen.

Ravioli

Lad dejen hvile på køkken bordet i 30 minutter, pakket ind i husholdningsfilm.

Ravioli

Drys mel på bordet og rul dejen ud til en tykkelse på 1/2 millimeters tykkelse og udstik cirkler med en diamanter på 5 cm.

Ravioli

Ravioli

Hak spinaten groft og kom spinat, ricotta op i en skål og rør det godt sammen.

Smag til med salt, peber, muskatnød og citronsaft.

Kom en teskefuld fyld på halvdelen af cirklerne. 

Ravioli

Ravioli

Læg en cirkel ovenpå hver af de fylde cirkler og pres kanten på raviolien godt sammen med fingerne, uden at fyldet bliver mast ud.

Ravioli

Ravioli

Brig vand og salt i kog, når vandet koger kommes pastaen i vandet og koges i 3-4 minutter. 

Hæld vandet fra og server med revet parmesan, olivenolie (eller brunet smør) og sprødstegte salvieblade.

Ravioli

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier