fbpx ✅Rabarbersorbet uden ismaskine🍨 | opskrifter | GastroFun.dk

Rabarbersorbet uden ismaskine

Rabarbersorbet uden ismaskine
Sidst ændret:
Mandag den 11. maj, 2020 - 09:54
Beskrivelse

Rabarber sorbet 🍦💞

En lille hyggelig dessert, en kold forfriskning på terrassen, når ungerne har lyst til is, eller bare fordi 😁

Rabarbersorbet uden ismaskine

Sværhedsgrad
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Rabarber sorbet)
3 dl Vand
250 g Sukker
2 spsk Glukose
  vanilje (lidt)
200 g Rabarber (snittede)
  Opskriftsgruppe (Pynt)
  Marengs (kys)
Vejledning

Vand koges op med sukker, glukose og lidt vanilie.

Tilsæt de snittede rabarber og lad det koge til rabarberne er godt møre.

Blendes godt til en jævn masse.

Køres nu på ismaskine eller gør som jeg:

Kom massen i en beholder og stil den i fryseren.

Omrør massen hvert kvarter.

Når massen er halv frossen, tilsættes æggehviden pisket med flormelis.

Vendes sammen med den halvfrosne masse.

Lad isen blive i beholderen, eller fyld den i isforme som her.

Sørg for at isen er dybfrossen inden de tages ud af formene. ☀️🍦

Pyntes og klar til at nydes😋

Jeg brugte hvid chokolade, nødder, små marengskys og rabarberchips.

Source

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Is til den søde kolde tand
Artikel
Redaktion