fbpx ✅Råcreme🧁 med bær🍓 | opskrifter | GastroFun.dk

Råcreme med bær

Råcreme med bær
Sidst ændret:
Fredag den 3. januar, 2020 - 13:02
Beskrivelse

Diabetis-venlig opskrift på råcreme. 

På under et kvarter kan du trylle denne dejlige dessert frem.

Vi har opskriften fra bogen: "KETO - for begyndere", skrevet af Nana Dalby (den første vinder af Den Store Bagedyst i Danmark). Hun skriver følgende om opskriften:

"Mmmmm… råcreme… Jeg kunne servere hvad som helst med råcreme. Denne er ikke så sød som den traditionelle, men den smager så godt, at du uden skam kan servere den for dine gæster."

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
10 minutter
Ingredienser
1⁄2 Vaniljestang (kornene)
200 g Bær (blandede)
Vejledning

Pisk æggeblommerne sammen med Sukrin og vaniljekorn.

Pisk fløden til skum.

Vend flødeskummet i æggemassen lidt ad gangen. Rør til råcremen har den rigtige konsistens – den skal kunne hældes over bærrene.

Skyl og tør barrene og anret i portionsskåle.

Server med en god klat råcreme.

Noter

Fotograf: Nana Dalby

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Solsikkebrød
Opskrift
Redaktion