fbpx Quinoa | opskrifter | GastroFun.dk

Quinoa

Quinoa
Underrubrik
Med soja, savojkål og saltmandler
Beskrivelse

Quinoa og kål giver god fylde og mæthed sammen.

Salaten kan både spises som en vegetarisk frokost eller som tilbehør til kød eller fisk om aftenen.

Vi har opskriften fra bogen: "Kål - 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter".

Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Saltmandler)
3 dl Vand
2 spsk Salt (Fint)
100 g Mandler
  Opskriftsgruppe (Salat)
400 g Quinoa (Sort eller rød)
1⁄2 Savojkål
250 g Tomater (Små)
  Opskriftsgruppe (Dressing)
2 spsk Soja
1 spsk Olivenolie
  Limesaft (Saften fra 1/2 lime)
Vejledning

Saltmandler

Opløs saltet i vandet og kom mandlerne i.

Lad dem trække ca. 20 minutter.

Dryp dem af, og kom dem på bagepapir i en 200 grader varm ovn.

Giv dem ca. 10 minutter, men hold øje med dem.

De er færdige, når overfladen er let brun og saltet er tørret ind.

 

Salat

Kog quinoaen efter anvisningen på pakken.

Lad den dampe af.

Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og vend den sammen med quinoaen i en skål.

Snit kålen så fint som muligt.

Halver tomaterne og kom dem over salaten.

Hak en håndfuld saltmandler og kom dem over til sidst.

Server som en god og mættende salat til kød, kylling eller fisk.

Source

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Kål - 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter", hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Nemme veje til grønnere mad
Artikel
Redaktion
5 gode grunde til at spise kål
Artikel
Muusmann Forlag