fbpx ✅Proteinboller | opskrifter | GastroFun.dk

Proteinboller

Proteinboller
Sidst ændret:
Onsdag den 15. januar, 2020 - 13:19
Beskrivelse

Mangler du lidt ekstra protein i hverdagen, så prøv disse boller.

Boller og bagværk er generelt godt til at få brugt grøntsager som synger på sidste vers.

Du kan komme revne gulerødder, spinat, broccoli eller hvad du lige har i køleskabet i dem.

Proteinboller

Sværhedsgrad
Udbytte
9 Stk
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Hviletid
0 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
3 Æg
400 g Hytteost
400 g Havregryn
2 tsk Bagepulver
  tsk Salt
  Vand (til pensling)
  Sesamfrø (drysses ovenpå bollerne)
Vejledning

Kom æg og hytteost i en blender og blend det til en ensartet masse.

Kom havregryn, salt og bagepulver op i en skål og bland det godt sammen.

Bland æggemassen ned i havregrynene og ælt til en ensartet masse.

Del dejen i 9 stykker og rul til boller.

Pensle dem med vand og drys med sesamfrø.

Bag ved 200 grader varmluft i 25 minutter.

Proteinboller

Læs også
Gær og bagning
Artikel
Redaktion
Sunde snack boller
Opskrift
Susanne
Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier