Portvinssirup

Portvinssirup er nem at lave denne opskrift kan bruges til kager, desserter, is eller til at glasere kød.
Jeg har især haft succes med at glasere svinekæber, nakkekoteletter eller svinebryst med denne dejlige sirup.
Generelt så handler det om at bruge et cirka blandingsforhold på 2/3 portvin og 1/3 sukker.
Se en teaser til vores video hvor vi laver svinekæber med portvinssirup her:
I GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.
Kom sukker og portvin i en gryde, og kog det ind til cirka den halve mængde.
Det tager cirka 30 minutter ved middel varme og det er vigtigt at det ikke må ikke komme op og koge.
Hæld den indkogte sirup på en skoldet flaske/sylteglas.
Portvinssirup kan bruges til kager, desserter, is eller til at glasere en svinekotelet.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.