Portvinssirup

Portvinssirup
Sidst ændret:
Fredag den 25. september, 2020 - 14:01
Beskrivelse

Portvinssirup er nem at lave denne opskrift kan bruges til kager, desserter, is eller til at glasere kød.

Jeg har især haft succes med at glasere svinekæber, nakkekoteletter eller svinebryst med denne dejlige sirup.

Generelt så handler det om at bruge et cirka blandingsforhold på 2/3 portvin og 1/3 sukker.


Se en teaser til vores video hvor vi laver svinekæber med portvinssirup her:

GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
1 minut
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
31 minutter
Ingredienser
60 g Sukker
110 g Portvin
Vejledning

Kom sukker og portvin i en gryde, og kog det ind til cirka den halve mængde.

Portvins sirup

Det tager cirka 30 minutter ved middel varme og det er vigtigt at det ikke må ikke komme op og koge.

Hæld den indkogte sirup på en skoldet flaske/sylteglas.

Portvinssirup

Noter

Portvinssirup kan bruges til kager, desserter, is eller til at glasere en svinekotelet.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier