Portobello svampe i ovn

Portobello svampe i ovn
Sidst ændret:
Tirsdag den 12. januar, 2021 - 10:14
Beskrivelse

UHMMM OVNBAGT PORTOBELLO MED FYLD.

En skøn forret eller et let portionsanrette aftensmåltid.

Sværhedsgrad
Udbytte
6 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
6 Portobellosvampe (udhulet)
3 pk Bacon (i mindre stykker, sprødsteg)
6 fed Hvidløg (finthakket)
10 Cherrytomater (finthakket)
  Bredbladet persille (1 håndfuld, hakket)
  Revet ost (af en god ost)
  Peber (fra kværn)
Vejledning

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Udhul Portobelloen og hak indholdet groft.

Steg baconen til det sprødt og tilføj løg og hvidløg og svits til det blancheret.

Tilsæt det hakket svampe ”kød” og svits til det mørt.

Kom tomat og persille sammen med lidt salt og peber og rør det godt sammen.

Hæld fyldet op i hvert Portobello og top med revet ost.

Sæt dem på risten beklædt med bagepapir ind i den forvarmet ovn, i små 10 minutter til osten er smeltet.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier