fbpx Porreaske đź‘Ś | opskrifter | GastroFun.dk

Porreaske

Porreaske
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
1 time
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
Vejledning

Fjern toppen og bunden af porren og skær dem i tynde skiver/strimler.

Bag dem i ovnen i cirka en time ved 190 grader varmluft.  Det kan tage 10 minutter mindre eller mere. Det handler om at alt porren er blevet sort.

Kværn stykkerne af de brændte porre i en minihakker, kaffekværn eller en morter.

Sigt dem igennem et dørslag og de er klar til at kunne bruges.
Vi bruger dem typisk til at rulle gulerødder eller fisk/skaldyr ind i dem. Det ser flot ud og giver en eftersmag af porre.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier