fbpx 🥚 Pocheret æg i mikroovn 🥚 | opskrift på GastroFun.dk

Pocheret æg i mikroovn

Pocheret æg i mikroovn1
Beskrivelse

Pocheret æg er en delikatesse, men det kan være bøvlet at lave en hvirvelvind og slå ægget ud i kogende vand i en gryde. Heldigvis har du formentlig allerede et nemmere alternativ lige ved hånden, nemlig mikrobølgeovnen. Vi giver dig her en dejlig simpel opskrift på at lave et flot pocheret æg i den geniale maskine.

Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
1 minut
Tid i alt
3 minutter
Ingredienser
2 dl Vand (Kogende )
1 spsk Eddike
1 knsp Salt
Vejledning

Kom kogende vand, eddike og salt i en kop og slå ægget ud i koppen.

 

Sæt straks koppen i mikrobølgeovnen og giv ægget et minut ved maksimal varme.

Pocheret æg i mikroovn

Tag koppen ud af mikrobølgeovnen og løft forsigtigt det pocherede æg op af koppen. Anret ægget på din rugbrødsmad med avokado, brug det til den perfekte Egg Benedict eller læg det oveni din suppe - kun fantasien sætter grænser.

 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier