fbpx Pisket smør ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Pisket smør

Pisket smør
Beskrivelse

Alle kender til det lækre, piskede smør man får på gode restauranter. Vi viser dig her hvordan du laver det selv. 

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
1 time
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
250 g Smør
5 g Salt (God flagesalt)
Vejledning

Tag dit saltede smør ud af køleskabet og lad det stå på køkkenbordet i 60 minutter for at blive tempereret. 

Pisk smørret og saltet luftigt (gerne med en røremaskine).

Tilsæt kærnemælken lidt ad gangen under omrøring.

Hvis du vil få det til at ligne det restauranterne gør, så put det piskede smør i en sprøjtepose og anret det pænt. 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Smør - guide og opskrifter
Artikel
Redaktion