fbpx ✅Pesto af blomsterkarse☘🌱(tallerkensmækkere) | opskrifter | GastroFun.dk

Pesto af blomsterkarse (tallerkensmækkere)

Pesto af blomsterkarse (tallerkensmækkere)
Sidst ændret:
Mandag den 22. juni, 2020 - 09:43
Beskrivelse

Mit krydderurtebed bugner af blomsterkarse også kaldet tallerkensmækkere. Så det var på tide at få tyndet lidt ud i de store blade. 😬

Blade og stilke smager dejligt i sommerens salater, de smager af karse med en let bitterhed.

Men bladene gør sig også rigtig godt i en pesto. Så det blev det til denne gang. 👩🏼‍🍳

Pesto af blomsterkarse (tallerkensmækkere)
Har du også blomsterkarse i haven, så kommer her opskriften på pesto 👇

Sværhedsgrad
Udbytte
1 glas
Ingredienser
130 g Tallerkensmækker (blomsterkarse blade med stilk)
150 g ost (150 g havgus fra Arlaunika (eller fx parmesan, prima donna, pecorino))
40 g Mandler (ristede)
40 g Græskarkerner (ristede)
40 g Solsikkekerner (ristede)
1 fed Hvidløg
3 spsk Citronsaft
2 1⁄2 dl Olie (evt. halv oliven og halv rapsolie)
Vejledning

Det hele køres sammen på en minihakker til en grov konsistens. 🌱

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Grøn pesto
Opskrift
Anne Mette Autzen
Grøn pesto
Opskrift
Anette
Snurrer med pesto
Opskrift
Anette
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier