Peanut butter

Jordnøddesmør/Peanutbutter er nem at lave, det kræver "bare" en god blender og lidt tålmodig. Det passer godt til morgenbrødet, i en madpakke eller sammen med frugt.
Det er vigtigt at bruge usaltede jordnødder til denne ret.
Rist peanuts af af i ovnen i 15 minutter ved 160 grader varmluft.
Kom de ristede peanuts op i en blender og blend til nødderne bliver til en let og ensartet masse, det tager cirka 10-15 minutter.
Man kan evt. stoppe før hvis man godt kan lide en mere crunchy peanutbutter.
Tilsæt kokosolien og blend igen, til en ensartet masse og smag til med salt.
Kom peanutbutteren på glas og den er klar.
Peanutbutteren kan holde ca. 10-14 dage, i en lufttætbeholder.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.