fbpx Pavlovaūüćďūüćį | opskrifter | GastroFun.dk

Pavlova

Pavlova
Sidst ændret:
Fredag den 16. august, 2019 - 10:12
Beskrivelse

Vi giver dig en nem og l√¶kker opskrift p√• den dejlige dessert pavlova. Pavlova er en marengsbund smurt med fl√łdeskum og jordb√¶r. Vores udgave har ogs√• vaniljeis, der passer perfekt sammen med marengs.

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
3 timer
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
3 timer, 20 minutter
Ingredienser
200 g Sukker
  knsp Salt
1⁄2 tsk √Übleeddike
1⁄2 l Vaniljeis
Vejledning

Marengsbund

Pisk √¶ggehviderne stive p√• en r√łremaskine. Tils√¶t derefter sukker (lidt ad gangen) og pisk indtil den er glat. Det kan sagtens tage 5-10 minutter.

Tilsæt saltet og giv det lige et minut mere.

Fordel massen p√• en bagepapirsbekl√¶dt bageplade og "bag"/t√łr massen i 45 minutter i almindelig ovn ved 150 grader. Den skal v√¶re sej indeni og spr√łd udenp√•.

Lad den k√łle af p√• en bagerist derefter. Det kan sagtens tage op til 2 timer.

 

Fl√łdeskum

Pisk piskefl√łden sammen med vaniljesukkeret. Fl√łdeskummen m√• gerne v√¶re let pisket.


Bær

I bund og grund kan du bruge nærmest hvilke som helst bær, men vi valgte at bruge jordbær til vores pavlova. Bærene blev skyllet og skåret i kvarte.

 

Servering

Sæt din marengsbund på en tallerken eller tærtefad og skær vaniljeisen i tynde skiver henover.

Sm√łr derefter et lag fl√łdeskum henover og pynt med jordb√¶r.

Pavlova

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbr√łdsdej her:

 

Tags

Sociale medier
Læs også
Marengs med is, fl√łde og jordb√¶r
Opskrift
Anne Mette Autzen