Pasta med champignon og kylling
Cremet pasta med champignon og kylling.
Let, velsmagende og hurtigt at lave.
Retten er til 2 eller 3 personer, afhængig af hvor sulten man er.
Start med at skære kyllingen i ønsket størrelse.
Rens derefter dine champignon, og skær dem i tynde skiver. T
ilføj nu kyllingen på panden med en smule olie, og steg dem, til de er brunet på begge sider.
Når kyllingen har fået farve på begge sider, tilføjes champignonerne.
Steg dette i et minuts tid, og tilføj 3 hakket fed hvidløg.
Steg det hele sammen i et par minutter med salt og peber.
Imens koges pastaen i en anden gryde, så de er klar samme tid.
Tilføj nu madlavningsfløden, og lad retten stå og simre, indtil pastaen er færdig.
Hæld vandet fra pastaen, og tilføj fløde-kyllingen blandingen til pastaen, og rør godt rundt.
Pastaen toppes med hakket persille.
Smag retten til med salt og peber efter ønske, og nyd denne lækre ret
Følg mig på Instagram her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.