fbpx ✅ Pandestegt fyldt svinemørbrad 🍳 | opskrift på GastroFun.dk

Pandestegt fyldt svinemørbrad

Fyldt svinemørbrad
Underrubrik
Fyldt med 3 slags løg og indpakket i serranoskinke
Sidst ændret:
Tirsdag den 12. februar, 2019 - 10:28
Beskrivelse

Denne opskrift på fyldt svinemørbrad er en af favoritterne hos os. Det er nemt at lave og smager dejligt. Kunsten er at pakke køddet stramt ind, hvilket gør at det holder på saften og smagen.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Personer
Forberedelsestid
1 time
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
1 time, 20 minutter
Vejledning

Finsnit løg, hvidløg, forårsløg, persille og salvieblade. 

Saurtere det hele på en pande med smør, ved middel varme. Løgene skal blive bløde, uden at tage farve.

Fyldt svinemørbrad

Afpus svinemørbrad og lav en stor lomme på langs af mørbraden.

Fyldt svinemørbrad

Læg skinken side om side, på et stykke husholdningsfilm, så længden kommer til at passe med mørbraden.

Fyldt svinemørbrad

Placer mørbraden på skinken, og kom fyldet i lommen på mørbraden.

Fyldt svinemørbrad

Fyldt svinemørbrad

Rul skinken rundt om den fyldte mørbrad og brug husholdningsfilmen til at rulle mørbraden stramt op. 

Fyldt svinemørbrad

Lad mørbraden ligge på køl til den skal steges, gerne i 30 minutter, men husk at tage kødet ud af køleskabet minimum 15 minutter før.

Varm en stegepande godt op og læg forsigtigt den fylde mørbrad på panden og skru ned til middel varme. 

Steg mørbraden i cirka 15 minutter på hver side. 

Fyldt svinemørbrad

Lad den trække et par minutter på et spækbræt inden den skæres ud.

Personligt kan jeg godt lide min svinemørbrad let rosa.

Fyldt svinemørbrad

Noter

Annonce:

Vores vinsamarbejdspartner BayVine.dk anbefaler følgende:

Vi anbefaler Quinta Sardonia Sardon:

Quinta Sardonia Sardon er den nye vin af Quinta Sardonia, som blev produceret for første gang i årgangen 2014. Den er lavet primært på Tempranillo, og en smule Cabernet Saubignon, Garnacha og Malbec. Selve vinstokkene er over 35 år gamle, faktisk er nogle af vinstokkene over 100 år gammel. En super lækker vin, til en super lækker mørbrad.

Læs mere om vinen og køb den her

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier